Nimetön

Runoilija flower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I try to be perfect, but it is never enough.
 

Odotan vaan että sanot sen
että sulle jotain merkitsen
ehkä sua ei vaan kiinnosta
kun ei ees kunnol tunneta

mut jätkä hei, miks mietin sua
sussa on vaan jotain mikä kiinnostaa mua
haluun kokoajan vaan lähemmäs
haluisin kokoajan olla vieressäs

Selite: 
one word: love
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
flower Nimetön 14.3.2011 1 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo