Nimetön

Runoilija flower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I try to be perfect, but it is never enough.
 

En runoja rustanut
en sanoja kirjoittanut.
Mikä sai minut unohtaman
Mikä sai minut muuttumaan

Vaikkei sitä päällepäin nää
surua sydämmessäni käsitellää
nyt yksin oon
kun poissa oot

en tiedä mitä teen
en tiedä minne meen
miks et takas tuu
sua ei korvaa kukaan muu

mut ehkä siellä taivaassa
oot paremmassa paikassa
minua juuri katsomassa
kun olen taas runoa rustamassa.

Selite: 
R.I.P Anneli Nikulainen <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 0 Runo
flower Nimetön 14.3.2011 1 Runo