"Mä rakastan sua"

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

"Mä rakastun sua"
Ja mä uskon,
kun sanot..
Ensimmäisen kerran uskon
ja myönnän uskovani..

Olet sanonut sitä kauan,
mutta et usein..
Ja sanot sen aina
oikealla hetkellä..
Sen takia uskon,
kun sanot:
"Mä rakastan sua"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot