Yhteys ei pelaa

Runoilija muija-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa ja moikka <3 Olen tälläinen hellyyttä kaipaava tyttö. Raapustelen kirjoituksiani tunteistani suurimmaks osaks.
 

Vierelläsi makaan,
mutta et mua huomaa.

missä sä olet,
yhteys ei pelaa.

tunnen itseni turhaksi,
pelkään sut menettäväni.

huomaatko kuinka tämä sattuu minuun,
sua suutelen,
suudelmaani et vastaa.

Tuntuu kuin sä olisit vain kuvitelmaa.
mutta tiedän että tää totta on,
sillä tämä koskee,
sydäntäni viiltää,
viiltää kylmästi ja syvältä.

Vierelläsi makaan,
mutta et mua huomaa.

missä sä olet,
yhteys ei pelaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot