Toivon

Runoilija tyttönen1

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minulla ei taida olla sijaa sinun rinnallasi,
kun sen taitaa täyttää joku muu.
minulla ei taida olla enää tilaa sydämmessäsi,
kun siellä on joku muu.
jätän teidät kahdestaan onneenne hukkumaan.
toivon että kuolette siihen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ilkeää.. mutta totisen totta :D

 

Käyttäjän kaikki runot