varmaan

Runoilija Paperisielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä varmaan rakastat
jotakuta,
yhtä täydellistä
Ja hän katsoo sinua,
ja unohdat sen hetken
jolloin minä katsoin sinua
ja sinä hymyilit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat kovin kauniisti. Muuta en tällä hetkellä osaa sanoa, mutta päädyit suosikkirunoilijoiden joukkoon.

~ kiitos kommentistasi.

Kaunis, ja kuitenkin kovin herkän kipeä on runosi.

Hienosti kirjoitettu ja harmittava asia aiheena.

Varmaan hyvinkin näin, kuinka kirjoitit. Realistinen runokuvaus.

Kosketti..

Pienieleisen Vaikuttavaa.
Kaunista ja Koskettavaa.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot