Poika

Runoilija Paperisielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hän istui lattialla
ja katsoi
katsoi liian pitkään

ja laski raskausarpia

iholtaan
jolta vielä kuulee
sinun hengityksesi

hiljaa, huokaillen

Pojallaan

kaikki, kaikki ne synnit
anteeksiannettu

ja nimi suoraan enkeleiltä

Poika yritti
yritti niin kovasti

kantaa,
kantaa ja antaa sateen pestä
kasvoille kasatut murheet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot