Nimetön

Runoilija Paperisielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ennen osasin kirjoittaa
kauniita sanoja
kivusta ja sellaisesta
siitä kuinka on liian hauras ja
murtuu kosketuksesta, sirpaleiksi ympäri maailmaa

kauan kulunut aikaa
nyt tuntuu kuin olisi
auki revitty ja
silti olo niin kevyt, on helpompi kävellä
pois kotoa haluamatta palata

tavallinen aamu on sellainen jonka ei koskaan halunnut koittavan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot