Lasikettu

Runoilija Souci

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuvanauha pätkii, ja ääniraita särisee.
 
Minulla on
 rikkinäisen lasiketun sielu.

Laskiketun,
 jonka sinä murskasit maahan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kaunis ja sisältää voimakasta tunnetta.

yksinkertaisen kaunis.
Suosikkeihin :D

Puhdas, tyhjentävä.

Pidin kovasti tästä pikku runostasi, siinä on tunnett.

 

Käyttäjän kaikki runot