Viisi vuotta myöhemmin

Runoilija Souci

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuvanauha pätkii, ja ääniraita särisee.
 

Tajuat miten paljon olet jo unohtanut,
vaikka luulit ettet ollut vielä oppinut.
Tiesit niin paljon, ennakoit.
Uskalsit rakastaa.

Voisit nousta ja jatkaa.
Et ole vielä niin kaukana.

Lennä,
uskalla elää.

Selite: 
moneen vuoteen en täällä käyny ja nyt löysin itseni täältä. pakko muistutella itselleen kuka oli ja on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot