Miksi menit?

Runoilija Lime_Lime

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyynel vieri poskelleni.
Pian tuli toinen.
En enää voinut pidättää itkuani.
Sinä,pieni ihminen et voi tehdä mitään.
Sinä,pieni ihminen elit lyhyen elämän.
Lääkärit yrittivät,yrittivät ja yrittivät..
mutta se ei auttanut.
Pian olit poissa elämästäni.
Kaipaan sinua niin , Rakas Pikkuveljeni. <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista:( Mutta kirjoitit rankasta aiheesta hienosti.

 

Käyttäjän kaikki runot