Huonoina hetkinä.

Runoilija Lime_Lime

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuvitellaan, että minulla oli hyvä päivä.

Niin minä ainakin aion kuvitella,
kaikki näyttää valoisammalta.

Voisin nukkua,
nähdä iloisia unia.

Unia, joissa olen iloinen,
ilman huolia.

Voisimpa nukkua aina ja nähdä iloisia,
onnellisia unia.

Voisimpa unohtaa karun maailman.

Hetkeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja ihana. :) pidin paljon tästä

 

Käyttäjän kaikki runot