Tule

Runoilija Hitunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2009
Viimeksi paikalla: 19.12.2019 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieniä runon hitusia kun sattuu sille tuntumaan!
 

Tule luokseni Rakas Ystävä,
tule muistoissa ihanissa,
tule tuulen lempeän saatossa,
tule kevään kirkkaudessa,
tule tuoksussa tuomen kukkien,
tule Mortzartin sävelissä,
tule sanomaan sanat suloiset,
jotka kerran kesken jäivät !

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihastuttavan ihana runo!

Kun kaipuu iskee
luo se runoon sanatkin
ainakin minulle tekee sen
hyvä on runosi

Kaunis runo.

Ihastuttavan riemullinen ja iloisen haikea.

Ystävää voi muistella moninaisin mielin.
Kiitos tästä runosta!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Hitunen Sinistä 23.4.2015 5 Runo
Hitunen Tule 23.2.2013 5 Runo
Hitunen Aamu 20.11.2009 1 Runo
Hitunen Ilta 20.2.2009 0 Runo
Hitunen Kaipaan 23.4.2015 0 Runo
Hitunen Kimallus 18.11.2009 0 Runo
Hitunen Allerheiligen 20.11.2009 0 Runo
Hitunen Kaipaus 23.4.2015 0 Runo
Hitunen Mansikka 16.7.2009 0 Runo
Hitunen Puoliso 20.11.2009 0 Runo