Nimetön

Runoilija syyskuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i'm sitting here weeping while the hours pass so slow
and i know that in the morning i have to let you go
and you'll be just a man once i leave to know
for these past few days someone i don't recognize


viikon 25/2009 runoilija
 

talvella liukastuin

jäi ehjät luut,
jäi sydän poikki

nyt
kartan mustelmia

pidän
sormeni hihansuissa,
rikkinäinen bruce
korvakäytävissäni
lupaa ajaa koko yön

minä en lupaa enää mitään

Selite: 
bruce springsteen - drive all night
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo. vaikka kompastuu nii siitä kuítenki jatkekaa vaikka vain vähän varovampina kuin ennen (:

Jokin tässä takerruttaa.

ihana ja surullinen runo.

(ja loistava musiikkimaku muuten, vilkaisin last.fm:si :D)

 

Käyttäjän kaikki runot