ajanjaksoja

Runoilija syyskuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i'm sitting here weeping while the hours pass so slow
and i know that in the morning i have to let you go
and you'll be just a man once i leave to know
for these past few days someone i don't recognize


viikon 25/2009 runoilija
 

I

lattialla the river ja minä

bruce pitää kiinni kaksin käsin,
ei välitä kansivihon vajavaisuudesta
ja puuttuvista kappaleista, jotka irrotin

ne ovat, olivat hänen,
hänen sanojaan minulle

drive all night,
      I get shivers down my spine and

II

ja ei saa enää jatkoa,
en uskoakseni minäkään

järveni keskellä
minä olen vielä yhtä kyyneltä,
for you, minulta sinulle
täältä, täältä jossa
minua asuttaa atlantic city

III

lattialla yhä, bruce nyt jo hyllyssä,
vielä se pahuksen buckleyn jeff laulaa
forget her

IV

ethän, kulta, ethän?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, hienoa.

vau. tää on upea

 

Käyttäjän kaikki runot