Nimetön

Runoilija syyskuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i'm sitting here weeping while the hours pass so slow
and i know that in the morning i have to let you go
and you'll be just a man once i leave to know
for these past few days someone i don't recognize


viikon 25/2009 runoilija
 

     tähän se loppuu,
     hän sanoo

ja makaa sängyllä selällään,
pieni vapaustaistelijani,
varjoja iholla ja sen alla

     ei tule huomista,
     hän sanoo

     oma filosofinistini,
     tukka silmillä
     kumoaa totuusteorioita

     entä minun teoriani?
     minä rakastan sinua
     tänään ja huomenna

     sitä sinä et voi kumota

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Tämä on ihan uskomattoman upea runo, jättää sanattomaksi.

Jollain lailla runosi on niin huima...kaikessa yksinkertaisuudessaan ja tavanomaisuudessaan.

ihana runotus! :)

Ihastuttava rakkauden tunnustus.

Rohkeana kerrot rakkaudestasi häneen.

"entä minun teoriani?
minä rakastan sinua
tänään ja huomenna
sitä sinä et voi kumota"
mahtavaa tekstiä, varsinkin tuo loppu kolahti.
hyvin oot saanut kuvattua tunteen, kun haluaisi toisen tajuavan kuinka paljon oikeasti rakastaa.

Jeij, olen itsekin tuollainen
kova mietiskelijä niin runo
sopii loistavasti fiiliksiin!

Näihin teorioihin on
helppo rakastua.
Ihania omia sanoja
ja kaikkea! <3

Tämä kertoo rakkaudesta vahvasti ja äärettömän kauniisti. Täynnä suurta, sydämenmuotoista tunnetta, joka koskettelee lukiessakin.

"varjoja iholla ja sen alla"

"minä rakastan sinua
tänään ja huomenna"

Nuo kaksi kohtaa osuivat jonnekin käsittämättömän syvälle itseeni. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot