Sydän sätkänkäärijänä

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Unelmien Sunset strip
huutaa tyhjyyttä
sinä kuljet hänen kengissään
hengität haaveita kosketusetäisyydeltä

Sanat ovat vääriä ja kovia ja liian paljon
aina minä etsin rikkinäisten ihmisten seuraa
29 kyyditsee tunteita tuonelaan

Odota neljä vuotta
siinä samalla sohvalla
niin minä revin siluetistasi irti
kaikki nämä kielletyt sanat

Selite: 
hyvää syntymäpäivää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot