Lankulla

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Painan poskeni junan ikkunaan
sinun sanasi happena ilmaan
ehkä se on vaikeaa leikkiä tulella
käydä koulua kolmena päivänä viikossa

poika tekee niinkuin parhaaksi näkee

silmät vuotavat säilykeananasta
Mötley Crüe huutaa kovaa ja korkealta
aivan kuin
ylimeikattu nainen tai
liian makea karkki

kannabiksen naulitsemana
minä olen hullu enkä edes olemassa
laula tänään vielä se viimeinen laulu
maineesta ja itsemurhasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen tuli yksi peli mieleen netistä. minulle tuli aina sanonta lankulle siitä. ei kuulemma pisteet riittäneet.

 

Käyttäjän kaikki runot