Miten kaikki voi olla valmista?

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Lapsenomaisesti sinä
väität ettei
jumalaa pääse karkuun

Tämä on niitä hetkiä
joista minä olen ollut
enemmän huolissani

Kun meidän sanoistamme puuttuvat soinnut
ja kaksoiskonsonantit
eikä sinuun saa
takerruttua enää

Kaikki muuttui

Harha-askeliksi raiteilla
tällaiseksi
ettemme me
koskaan halunneetkaan hengittää

Cocktailkutsu-ilmiöksi
niin repiväksi että
löytäisin sinun äänesi
silmät kiinni
Pyynikin kirkkopuistosta

Siihen että hän
pitää sinusta niin

Siinä kaikki

Selite: 
Pieni ja hento ote<br/> ihmisestä kiinni</br> <br/> Aivan sama tunne</br> kuin koskettava tuuli</br>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot