Päiväunikrapula

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Kevät tulvii Hallituskadulle
rokkipojat siirtyvät tupakkapaikalta
pelaamaan jääkiekkoa

Sinä et koskaan osaa vuorosanoja
tänään
suurin tuska on se
kun tajuaa oman onnensa mitättömyyden

Ikkunasta näkee Hervantaan ja takaisin
voisit tehdä sanomalehtihuijauksen
sun pitäisi näyttää siltä että rakastat mua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot