Kesämökki

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksyn kevyt tuuli portaiden välistä
kasvavia sinikelloja huojuttaa,
vesipisaroita männyn oksilta tihkuttaa.
Pihan rengaskeinu tyhjillään keikkuu,
kaislikossa puuvene lempeissä aalloissa
keinuu.
Kuistin tuulikello iloisia sointuja soittaa,
rönsyilevä orvokkipenkki ohikulkijoita
hymyilyttää.
Pieni, punainen uimapuku on jäänyt
saunan lauteille yksinään,
rantasauna mökkiläisiä ensi kesään
asti jää odottamaan.
Hiekkajäljet peittyvät syksyn ensisateeseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot