Onni

Runoilija kristiina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä
 

Mitä haluat
kaipaat, toivot?
Minua vai?
Kuka olen,
missä olen. mitä haluan tai kaipaan
Tiedätkö?
En ole koskaan pyytänyt paljoa,
en mainetta en mammonaa.
En kuuta taivaalta, en tähtiä.
Tiedän kuitenkin että siellä olet ja rakastat minua!

Selite: 
Positiivinen asenne
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
kristiina Arki 16.2.2015 0 Runo
kristiina Elämä 22.4.2015 1 Runo
kristiina Ikävä 13.2.2015 1 Runo
kristiina Elämä 12.2.2015 1 Runo
kristiina Hetki 17.2.2015 0 Runo
kristiina Onni 12.2.2015 0 Runo
kristiina Sinä 17.2.2015 0 Runo
kristiina ystävä 13.2.2015 2 Runo