kun olet poissa

Runoilija tonto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä olen elänyt siinä ajatuksessa että me oltaisiin samanlaisia,mä olen kaivannut sua joka päivä,oon miettinyt niitä hetkiä joita me yhdessä vietettiin,niitä harvoja mutta niin rakkaita.oliko sun pakko lähteä,kysyy pieni poika joka ei koskaan pystynyt tajuamaan sitä hetkeä,hetkeä jolloin näin kun sut laskettiin sinne alas,olisko se niin etet mua isä enää tule katsomaan?pienen pojan mietteitä tässä isossa maailmassa,mä oon niin kaivannut sua vaikka jo olen kasvanutkin.kun olet poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot