Kivi

Runoilija tonto

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletko sä koskaan istunut keskipisteessä ja tuntenut sen miten yksin olet?Ihmiset jakautuvat kuin vesi joka kohtaa kiven,virtaavat sun ohitse huomaamatta sua,menevät kohti omaa päämääräänsä,sä voit olla niin yksin siinä..polvistua nostaa katseesi ylös ja toivoa että tulisi se hetki kun tuo kaikki loppuisi,tulee varmasti talvi joka jäädyttää veden ja pysäyttää tuon virran sun ympärillesi.Uskoa siihen et ainakaan saa menettää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oletko sä koskaan uinut siitä kiveltä kauemmas, katsonut sitä matkan päästä, todennut sen olevan niin pieni, että sen voi sujauttaa taskuun, ja todennut, että olet rikas, kannat mukanasi timanttia ? Olet, mä tiedän sen :)

Hyvää syntymäpäivää :D

 

Käyttäjän kaikki runot