~seuraava~

Runoilija sussuu--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just dry my tears and hold me tight.
 

Älä sano sanaakaan.
Älä sano, vaan katso minua silmiin.
Katso silmiin ja saat sanat unohtumaan.

Älä mene pois.
Älä mene, vaan jää ja pidä sylissä.
Pidä sylissä ja saat minut omaksesi.

Älä muistele minua.
Älä muistele, vaan jätä taaksesi.
Jätä taaksesi ja siirry seuraavaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot