~ Tämä on väärin.

Runoilija sussuu--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just dry my tears and hold me tight.
 

Miksi meille kävi näin?
Pidin sinua veljenä, olit todella tärkeä.
Meillä oli hauskaa, teimme asioita joita sisarukset tekisivät.
Soittelimme, juttelimme.
Sait minut luottamaan itseesi.

Sitten käännät selkäsi,
käännät kaverini minua vastaan,
otat heidät itsellesi.
Haukut minua kaikille,
olen aivan yksin.

Luulin että olin sinulle tärkeä,
mutta sinä teeskentelit.
Luulin että pysyisimme ystävinä aina,
mutta sinulla oli suunnitelmia,
enkä minä kuulunut niihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella koskettava runo, tykkään ja paljon!! :))

 

Käyttäjän kaikki runot