Keho ilman sielua

Runoilija Hayashi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu kuin olisit kaukana
tuhansien kilometrien takana

Tuntuu kuin olisit tyhjä sisältä
keho ilman sielua

Minne menit
Älä jätä minua
Ota minut mukaan
Tai tule takaisin

Tuntuu että katseesi on etsivä
minne menit, ota minut mukaan

Tuntuu että lähdet pian pois
minne menet, älä jätä minua

Tule takaisin.Tule viereeni.
Ole kanssani.

Selite: 
jaa-a. Mistähän tälläinenkin tullatupsahti..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot