30 vuotta ja katastrofi

Runoilija Hayashi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ylimääräisiä uutislähetyksiä,
tiedoituksia ihmiskunnalle,
tulevaisuudesta jota ei koskaan tule,
hiljaisuus, hämärä, yksinäisyys,
kaikki hämärtyy vähitellen

on autiota
ja vain pimeys.

Selite: 
En saanut unta ja mieli oli vähän musta. :]
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot