Runoilija

Runoilija Beauty or the Beast

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

* ilon ja surun välissä minun olisi hyvä kasvaa *
 

Runo asuu ihmisessä
sen sanoma
on harvojen sydänten antia

Runo on pysähtynyt hetki
jolloin jokin ihmeellinen lahja muuttaa
ajatuksen

aarteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on se kuuluisa, kuulas sininen hetki.
Luovuuden ja taidon pieni hopeinen välähdys sielussa. Tieto siitä, että on mielensä kautta saanut luotua jotakin suurempaa kuin mitä on itse.

Aivan upea.

Hieno.

Sydänmellisistä antia sinulta :)

 

Käyttäjän kaikki runot