Nimetön

Runoilija Mielenpurkaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 23.1.2017 22:17

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Se on vaan nätisti sanottu..
 

Kivi
niin kylmä ja kova se on
Kuin pakkasen jäähdyttämä
Kuoreltaan ruma ja karhea
Mutta hauras kun viinilasi
Kallioon kolahtaessa halkeaa ja pirstoutuu
Sisus avautuu
Sen onkin kaunis ja pehmeä
Kuin lapsuuden muistosi
Nallena hyllyssä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot