Kofeiinin puute

Runoilija Sara Jevo

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläköön elämä ja yö!
 

Tarvitsen, haluan
mitä vain mikä räjäyttäisi minut osaksi maailmankaikkeutta.

PUHU! Sillä itse en osaa

TOIMI!

Näytä, että pystyt
Aikuisviihde vyöryy uniini

Minä tarvitsen edelleen kofeiinia
ja aamuista sinua.

TULE!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot