Paheita

Runoilija teini-ikäinentiikeri

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 12.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tää ei ole mikään deittiprofiili. Sori.
 

Tunnen kuinka mun sielu ei haluais olla tässä ruumiissa.
Se haluis matkustaa.
Siks mun ääni on vituillaan ja mun tekis mieli harrastaa paheita.
Se haluais matkustaa.

Se haluais olla sotilas, joka kiertää ovelta ovelle
ja kaikki muistais sen naaman ja sanat, eikä se tuntis ulkopuolisuutta tai et sen pitäis vaan häipyä.
Se ei uskalla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot