Räsynukke

Runoilija LumiEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä ikävöin sinua, mutta en tiedä miksi. Ehkä vain rakastan sinua liian paljon, enkä vain yksinkertaisesti osaa päästää irti. Miksi minun pitää rakastaa sinua näin paljon, kun sinä et näytä välittävän minusta. Niin kuin olisin vain joku räsynukke jonka heitit nurkkaan. Rakas pyydän vain yhtä asiaa, sitä että voisit jonain päivänä oikeasti rakastaa minua etkä vain leikkisi tunteillani sillä tiedät että minä tulen rakastamaan sinua aina ja ikuisesti.

Selite: 
Tällänen runon luritus tuli just äsken tehtyä. Kuvaa täydellisesti mun tän hetkistä olo tilaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin keksitty kuvaus,räsynukke. Olisin kaivannut jotain rivitystä/kappalejakoa,mutta jokainen omalla tavallaan. Hyvin sai tuntemuksesi selville. :)

 

Käyttäjän kaikki runot