Tähti muiden joukossa

Runoilija LumiEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen taivaalle,
Näen siellä miljoonia tähtiä.
Ihmettelen maailman kaikkeutta
ja sitä kuinka ääretön se on.
Äärettömyyteen mahtuu niin paljon
asioita ja tunteita, Kuten rakkautta
mutta silti minulle,
ei ole suotu rakkautta yhtään.
Ehkä minä olen kuin,
yksi tähti muiden joukossa,
kaikki näkevät se,
mutta kukaan ei oikeasti välitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot