Kolme päivää & sinä

Runoilija yksipuoleinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2009
Viimeksi paikalla: 24.1.2016 13:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikista kommenteista jo etukäteen! (:
 

Nämä kolme päivää kanssasi..
En halua niiden loppuvan.

Olin kuin palapeli josta puuttui pala.

Kunnes sinä saavuit.

Nyt haluan rakastaa, tuntea sinut.
Haluan kulkea kanssasi kadulla, näyttää kaikille olevamme pari, pitävämme yhtä.

Haluan kuulla uudelleen kuinka kitarasi kieli katkeaa.

Kuulla, kuinka kiroat kitarallesi ja katsot katseeni ohi ärtyneenä.

Nämä kolme päivää ja sinä, nyt olet siinä, lähdössä kauas pois, takaisin kotiisi.

Niin, taisin rakastua sinuun.

Selite: 
Tulethan pian takaisin, rakkauteni?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot