Nuoruuden haaveena vanhuuden rakkaus

Runoilija loistis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä vihaa runoilijaa, äläkä niitä, jotka antavat hänelle aiheen kirjottaa ^^
 

Luodaan yhdessä tulevaisuus
joka naurattaa vanhainkodissa
meitä molempia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot