Nimetön

Runoilija inkivääri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 5.2.2016 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden etsijä, joka joskus luulee löytäneensä, mutta huomaa pian menettäneensä sen.
 

En löydä sinua, en kohtaa sinua, jota niin kaipaan.
Missä lienet? Jota sydämeni odottaa, rakkauteni janoaa.
Kipein sydämin.
Äänettömin huudoin.
Sanattomin sanoin.
Ehkä vielä jonain päivänä kohtaamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot