Nimetön

Runoilija shabbychild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tummaa kultaa,
samettisen pehmeää,
kiihkeän kiiltävää
hopeisessa alusasussaan.

Voimakas ote,
merkki hetken huumasta.
Nautinto ihana,
hetken kestävä.

Lyhyistä hetkistä huolimatta,
olet aina saatavilla.
Ainoa, joka
ei koskaan petä.

Suklaa,
sinä himojeni temppeli!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan loistava! Oikein oivallinen runo. Suklaa ei kyllä koskaan petä.

viekoitteleva, eroottisesti latautunut. hmm, mutta suklaahan on seksin korvike?

 

Käyttäjän kaikki runot