Siivet enkelin

Runoilija Miror

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sielun peili.
 

Sydämeni pieni, se täynnä tuskaa on.
Se joka solullansa huutaa; "En tahdo olla onneton!"
Vaan ääni tuo niin pieni, se muilta kuulematta jää.
Muuri ympärillään estää, ettei kukaan sitä nää.
Enemmän itsestään antaa kuin koskaan takaisin se saa.
Taakat, huolet kantaa aina jaksaen rakastaa.
Mistä siivet pienet enkelin tuo pieni sydän saada vois.
Niillä lentää vois yli murheiden kauas, kauas pois.

Selite: 
Suoraan sydämestä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot