Kylmä talvi

Runoilija ukkostaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä on ollut kylmä talvi

olen pukenut paksusti
juonut kaakaota
nukkunut kahden peiton alla
villasukat jalassa

toisaalta

olen kietoutunut sinuun
vailla kankaita välissä
potkinut peiton pois
kuiskannut
"nyt on hyvä"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kerrot toisen ihmisen lämmöstä, siinä vieressä.

 

Käyttäjän kaikki runot