Muistot

Runoilija DreamThief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jälleen ilta vangitsee värit, mutta eivät
ne ole yhtä kirkkaita ilman sinua.
Kaikkialla näen muistoja sinusta,
muistoja meistä ja ajoista menneistä.
Et ole enään vierelläni, mutta pelkkä muisto
sinusta nostattaa hymyn uudelleen kasvoilleni ja
värit syttyvät jälkeen.

Selite: 
Jtn tälläistä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on hauskaa sanoilla leikittelyä, tuo alku pysäytti minut lukeen tän ja onneksi pysähdyin sain tästä paljon revittyä irti.

 

Käyttäjän kaikki runot