Pienen pojan elämä

Runoilija DreamThief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran särkyi sydän pojan pienen,
kun vietiin aarren kallein.
Tajusi vasta liian myöhään
aarteen todellisen arvon,
mutta ei sitä enää takaisin voi saada.

Jälkeen päivien pitkien ja pimeiden
tulit sinä.
Maalasit jälleen värit takaisin pojan
elämään.
Jälleen pystyi taas poika hymyilemään.

Pojalta vietiin kultaa, mutta sinä
tulit ja olit hänelle hopeaa.

Selite: 
Tän runon myötä toivotan hyvää isänpäivää isäpuolelleni ja kiitän erästä ystävää kaikesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

on tääki hyvä :)

kaunis rakkausruno kahdelle rakkaalle miehelle. toivottavasti molemmat saavat kuulla runon. niin hopea kuin kulta. =)

 

Käyttäjän kaikki runot