Yksinäisen lohdutus

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

:,:Jos olet yksin,
älä pelkää,
Jos olet kaukana,
älä pelkää.
Jos vaikka pelkäät
tule tänne, sillä
Minä olen kanssasi.:,:

Vaikka missä oletkin
perhe kauaksi jää
Kyynel silmään kenties
kohoaa. Huudan ”en jaksa”
Pelkään ja värisen
Silloin Jeesus ottaa syliin ja vastaa näin

:,:Jos olet yksin,
älä pelkää,
Jos olet kaukana,
älä pelkää.
Jos vaikka pelkäät
tule tänne, sillä
Minä olen kanssasi.:,:

Astut kotiin, ei ketään
vastassa olekaan.
Toivoit kenties äitiäsi.
Pelko hiipii sydämeen,
et tiedä mitä teet.
Silloin Jeesus ottaa syliin
ja vastaa näin

:,: Jos olet yksin... :,:

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot