Armahda minua

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

En ole osannut
elää kuten neuvoit.
En ole osannut
kiusauksia aina voittaa.
Tietämättäni toista
loukkaan ja satutan.
Olen ihminen, pieni ihminen

Jeesus armahda!
Jeesus armahda!
Jeesus armahda,
minua,
minua!

Olet ristin puulle mennyt.
Ihmisten tuomitsemana.
Siellä rosvolle sanoit:
”Jo tänään olet kanssani
paratiisissa.”
Sinä sovitit synnit kaikkien,
kaikkien.
Jos vain uskon saan
armahduksen.

Jeesus armahtaa!
Jeesus armahtaa!
Jeesus armahtaa,
minua!
Minua!

Usko vain!

Jeesus armahtaa!
Jeesus armahtaa!
Jeesus armahtaa,
jokaista!
Jokaista!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot