Vanha arvon herra

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

Harmaa musta arvon herra
tuiskus tuules jotain etsii
Hieman tonkii tuolta täältä.
Pörhistää pukuans kommeet
Tuolta tuisku tantereesta
Harmaa musta arvon herra
löysi aarteen suurenmoisen
aarteen pahvi paketista
Ruokapalan herkullisen
ehkä hieman jäisenlaisen
Eipä herraa harmittannut
Otti aarteen jäisenlaisen
Puvustans teki nyt siivet
Tuisku tuuleen niillä nousi
Hävisi aarre ja herra

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot