hämärästä valoon

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

Kauan vaelsin hämärässä toivoen,
että näkisin vielä kirkkauden.
En tiennyt mistä etsiä, mutta sinä löysit minut.
Otit kiinne, ohjasit kirkkaan ja hämärän rajalle.
Sanoit. "Nyt se on sinusta kiinne.
Tulen sinun kanssasi jos tahdot astua ulos hämärästä kirkkauteen,
mutta jään kanssasi jos päätät jäädä."
Mietin, kangertelin, viimein päätin,
pois hämärästä haluan.
Sitä en kadu koskaan.
Elämäni alkoi uudesta päivästä
sinun kanssasi kulkien.
Sain jälleen rauhan, rakkauden ja ilon sydämeen.
Se ei ollut tavallista rauhaa, rakkautta ja iloa,
se oli suurinta mitä ihminen voi kokea.
Kiitos.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot