Piilo

Runoilija unityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kissan kehräys..maailman ihaninta ja upeinta musiikkia<3
 

Jos mulla olis suunta..
Johon katsoa.

Turvautua epävarmoilla.
Hetkillä.

Kun tuntuu siltä.
Että olen yksin ja
unohdettu.

Miksi en voi.

Porautua syvälle
kallioon.

Omaan pieneen.
Luolaan.

Jota ulkopuoliset.
Eivät voi nähdä.

Eivätkä auringon
säteet.

Voi sitä.
Läpäistä.

Saisin olla.
Pieni ja näkymätön.

Kappale.

Kiven sisässä.

Ikuisesti..

Tai ehkä..

Melkein ikuisesti..

Selite: 
Ei ehkä ole mikään mestariteos. mutta jotenkin ehkä kuvaa tätä epävarmaa yksinäistä oloa. johon olis ihan kiva saada edes joskus jotain muutosta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot