suuri kysymysten ja tunteiden sotku..

Runoilija unityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kissan kehräys..maailman ihaninta ja upeinta musiikkia<3
 

Mitä tapahtui hyvälle
ystävyydelle?En enää
tiedä missä meni lopulta
vikaan..

Tahtoisin takaisin ne
yhteiset iloiset hetket.
Saada takaisin lapsen
mielisen hulluuden.

Tehdä asioita miettimättä
hirveästi sitä.Mitä
seuraavaksi tapahtuu.

Miksi sinun täytyy käyttäytyä
kuin uhmaikäinen lapsi..?

Tiedän sen että olemme
aina olleet kuin yö ja
päivä.

Sinä olet "täydellinen"
et liho vaikka söisit
kilon suklaata.Itse
näyttäisin sen jälkeen
norsulta.

Minä olen gootti
sinun mukaan "angstaaja".
Kun pukeudun mustaan ja
kuuntelen "angstimusaa".

Sinä olet pissis et silti
onneksi pahimmasta
päästä. Rakastat merkki
vaatteita.Itse en omista
yhtään niistä.

Haluasin saada välit kuntoon
mutta en vaan tiedä miten..?

Päätä sä jos vielä haluat..

Selite: 
jotenkin yritin kertoa sanoilla sen miltä tuntuu olla riidoissa ystävänkanssa jonka on tuntenut vaikka kuinka pitkään.mutta joka ei kuitenkaan ymmärrä mikä on tauon ja lopullisen välien poikki laittamisen ero..jotenkin myös tämä lause yhdestä uniklubin biisistä pystyy kuvailemaan olo tilaani "erilaisena" aika hyvin.EN TAHDO OLLA SAMANLAINEN NIIN KUIN KAIKKI MUUT!
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhtynen tuohon edelliseen :D Hyvä runo ja kaunis. Olitpa sitten kyse sukupuolesta, iästä tai pukeutumistyylistä tai miksei vaikka ihan seksuaalisesta suuntautumisesta, voi aina olla ystäviä, olkoon kuinka erilaisia :)

 

Käyttäjän kaikki runot