Viallinen sydän..

Runoilija unityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kissan kehräys..maailman ihaninta ja upeinta musiikkia<3
 

En kestä kaipuuta ja
kipua.Miksi sydämeni
ei osaa.

Unohtaa.
Kiellettyä
hedelmää..

Silmiä,silkkisiä hiuksia
ja..Vartaloa josta
haluaisin.

Tutkia jokaisen
sopukan ja.
Tatuoinnin
ääriviivan.

Tuntea toisen ihon.
Lämmön.

Olla edes kerran
onnellinen.

Ilman pelkoa
uudesta. Pettymyksen
tunteesta ja hajoamisesta..

Pieniksi palasiksi.
Joita ei pysty kukaan.

Korjaamaan..

Selite: 
Sanotaanko vaikka näin et viallisen sydämen omistaminen ei aina ole kovin helppoa..kun kaipaa jatkuvasti sellaisen ihmisen lähelle jota ei voi koskaan saada..
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaisia ihmisiä vain on joita ei saada voi, se on vain ymmärrettävä , ehkei hyväksyttävä,, mutta
niin vain on, kaikkea ei voi saada mitä haluaa

 

Käyttäjän kaikki runot