Kauriin kääntöpiirillä

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Hän huutaa jotain - en kuule.
On kuullut kyllä itseänsä,
vaan on mieli muuttuvainen.
Meinaa kaiken jättävänsä,
ja jättääkin jätettävänsä.

Sydän kauriin kääntöpiirillä, silti kylmän rauhallinen.
Ei se ensimmäinen kerta vaan se toinen.
Tietää myrskyn päivä päivältä alkavan,
niin urheasti nauttii vielä tyynestä säästä
- miten ylpeä hänestä olenkaan!

Hyvästit hyvästin perään.
Joitakin sydämenlyöntejä jää väliin,
et ole niin tarkka.
He sanovat näkevänsä sinut pian, ehkä valehtelevat,
mutta eivät jätä sinua yksin lähtösi kanssa.
Et katso kertaakaan taaksepäin
vanha ystäväsi erään kirkon portailta kuiskasi sinulle
että ken kääntyy ei ehkä enää koskaan palaa
Itket, toivot ja rukoilet:
"älkää tekään kääntykö katselemaan minua".

Minä kyllä aina ymmärsin sinua.
Haluat lähteä ja haluat palata.
Silti välillä rukoilin, ettet enää lähtisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot